ANDULATION

 

 

Cellenes energiproduksjon

Prinsipp nr 1:

Cellular Energi Produksjon

Celler: å produsere energi for kroppen

Til funksjon, cellene trenger energi, som er generert av adenosin trifosfat (ATP) molekyl. Hvis du ikke mottar energi, til slutt dør de. I stedet, hvis de får nok, cellene er friske og som vil bli reflektert i de organer. Å være sunn, er det nødvendig at hver og en av dem fungere skikkelig.

Eksterne faktorer som påvirker cellene

Celler reprodusere regelmessig og dermed skape identiske kopier av sine forgjengere, som inneholder alt som trengs for å leve. Denne prosessen er delikat, og derfor er lett utsatt for endring. Uriktig diett, de naturlige virkningene av aldring, stress og miljømessige påvirkninger kan føre til ødeleggelser på celler og således svekke evnen til å generere energi og regenerere, noe som resulterer i en mangel på livskraft. Det påvirker vårt daglige liv, derfor hver og en av kroppens celler og dermed oss ​​selv vi påvirke tilstanden i kroppen vår. I denne forstand, er energitapet manifestert ikke bare i cellene selv, men også vil resultere i et tap av vital energi.

Økt celleenergi

Den andullation ® genererer, ved mekanisk vibrasjon, elektrisk microcurrent inntrengende celler for å stimulere produksjonen av ATP. Og infrarød dype varmen forenkler denne prosessen. Således, det er sikret at den energimengden i cellene vil bli øket og dermed medfører en positiv virkning på organer og helse.

Pain Relief

Prinsipp: 2:

Pain Relief

Den andullation ® skaper en nevrofysiologisk og hormonelle overlapping på smerte, kjent som portstyringen . Først vil de mekaniske vibrasjonene ga positive signaler i kroppen som øker i mengde inntil slutt pisking (superponere) de tegn på smerte og dermed i stor grad avlaste oppnådd. For det andre, regelmessig bruk av andullation ® gjør endorfiner (som ville være kroppen sin naturlige smertestillende), som også har en svært kraftig effekt utgivelsen palliativ.

Aktivering av blodtilførselen

Prinsipp 3:

Aktivering av blodtilførselen

En rekke av problemer på grunn av dårlig sirkulasjon. Blod er ansvarlig for å levere næringsstoffer til den kroppen, altså, hvis vanning er utilstrekkelig, redusere mengden av næringsstoffer til kroppen og dette fører til at du føler deg trøtt eller syk. Det er en forskjell avhengig av hvorvidt blodstrøm er frisk eller ikke, da det i sistnevnte tilfelle, er resultatet at blodlegemer holder seg mellom dem, noe som får dem til å gå ned i vitalitet og som bærer færre næringsstoffer. Den andullation ® stimulerer blodsirkulasjonen og fører til at cellene således adskilt fra hverandre og flyter lettere, og dermed mengden av næringsstoffer som transporteres er gjenopprettet, og vi mener ellers sunn med fornyet energi og tid.

blodsirkulasjonen

Studier : Påvirkningen av programmer ANDUMEDIC enhets ® 3 på mikrosirkulasjonen i det menneskelige hjerte-karsystemet (Prof. Dr. Ing dyktig M. Krauß et al …)

 

avslapping

Prinsipp: 4:

Avslapping og nervesystemet

fysisk velvære

Fysisk slitasje fører til muskelspenninger i kroppen og dette fører til de berørte musklene ikke får nok næringsstoffer, som igjen fører til smerte. Den andullation ® gjør at blodårer ved å anvende infrarød dype varme og stimulere og forbedre blodstrømmen gjennom mekaniske vibrasjoner til å utvide seg. Således blir næringsstoffer absorberes igjen, og spenningen blir lettet.

mental velvære

Stress har en negativ virkning på det autonome nervesystemet, basert på stimuli (sympatetiske) og avslapning (parasympatiske). Under stress, det sympatiske systemet nivåene er høyere enn nødvendig. Den andullation ® , takket være sine mekaniske vibrasjoner, gjenopprette den balansen til å generere positiv stimuli som motvirker negative signaler og sender det sympatiske system. I sin tur fører til at infrarød varme vibrasjoner trenge dypt vev og, således, stress er redusert.

lymfesystemet

Nº5 prinsipp:

Stimulering av lymfesystemet

Lymfe er en vandig, svakt uklar og melkeaktig væske som finnes i de lymfatiske kar i kroppen. Dette utøver en avgiftende funksjon og er av stor viktighet ved tømming av fluider fra den kroppsvev, og lymfekar er ansvarlig for reabsorb skytende interstitiell væske som kan behandles ved metabolisme. Dette gjelder også stoffer som fett og proteiner på grunn av deres størrelse, ikke kan trenge inn i de kapillære veggene av blodkar som skal behandles. Lymfesystemet sammen med blodstrømmen, er det mest viktige systemet av det menneskelige legeme og har spesialisert seg på transport næringsstoffer og eliminere avfall overføring, så vel som i bekjempelse av sykdom, slik som bakterier og andre fremmedlegemer. Den andullation ® aktiverer strømmen av lymfe og sikrer således bedre forbrenningen og derfor mer stabil immunsystem som ved å eliminere potensielle patogener, unngås sykdommer.

Hvis cellerne er fine, har mennesker det godt

For at forstå, hvordan vores produkter fungerer, er det vigtigt at vide, hvad der sker i kroppen. Den mindste levende enhed i vores krop er en naturlig mesterværk. Kroppen har omkring 50 milliarder celler, og hver celle er lavet på en sådan måde, at energi processer er nødvendige for at opretholde sin struktur. I energimangel, cellen dør. Hvis cellen har nok energi er normalt sundt, hvilket også afspejler sig i de enkelte organer. Hertil kommer, velfungerende organer en nødvendig betingelse for folk at holde sig sund og rask.

Mitokondrier, krop kraftværk

Mitokondrier er lille, ligesom bakterier, og findes i næsten alle kroppens celler. Mitokondrier er talrige i celler med stort energiforbrug: e. G., for eksempel hjerte, nyrer og rodspidserne. Hvad er mitokondrie-funktion? Som kroppens energi plante er deres vigtigste opgave er at brænde maden og omdanne det til energi, som derefter bruges i de fleste processer i cellen.  

Hvordan kan en celle producere energi?

Som hovedregel indersiden af ​​cellen en positiv ladning, i modsætning til ydersiden. Ladningsbærere (ioner) er ujævnt fordelt over cellevæggene. I denne henseende er der et gebyr forskel: den såkaldte «membranpotentiale» (-70 mV). Dette potentiale kan kun opretholdes ved aktive processer, der forbruger energi. Hver celle skal løbende indhente energi. I energimangel kollapse membranpotentialet og celledød.

Faktorer, der har en  effekt på cellens energi

HHP grunde-tekstløse FAKTORER cellulære energi Vores kroppens celler fornyer sig regelmæssigt. En identisk kopi af cellen er oprettet, med alt det nødvendige for at overleve. Dette er en meget delikat proces, og derfor også meget lättmottaglig for interferens. Miljømæssige faktorer, dårlig kost og mangel på bevægelse tvinger cellen til at arbejde meget hårdt. Cellens evne til at producere energi og at regenerere fald og cellen mister sin vitalitet. Vores madvaner er således opleves i hvert enkelt celle. De har også en indvirkning på, hvor hurtigt vi ældes, og hvordan sund vores kroppe er. Derfor usynlig energitab kun i selve cellen, men kan også måles i tab af vitale energi

Ny energi til celler

Ved brug af vores produkter, der genereres elektriske mikro-strømme gennem vibrationer. Dette stimulerer ATP-produktion og dermed mængden af ​​energi i vores celler øges. Denne energi stimulerer regenereringsprocessen, støtter de naturlige fysiske egenskaber og forbedrer stofskiftet. Dette letter cellefornyelsen i en længere periode. Funktionen af ​​vores produkter er baseret på dette princip. Vibrationerne er kendetegnet ved lave frekvenser med stokastisk modulerede amplitude og frekvens. Ud over den infrarøde varme effekt. En af de vigtigste metoder, der anvendes i fysioterapi, varme med infrarøde lamper til områder af smerte. Denne innovative endnu naturlige metode tilhører kategorien af ​​biofysiske behandlingsmetoder, såsom ultralyd, infrarøde stråler, ultraviolet lys, laser, osv De fleste af disse fremgangsmåder har en virkning på stofskiftet og derfor regenereringsprocesserne i kroppen. 

NY TEKNOLOGI MED

Naturlig oprindelse over millioner af år har mennesker tilpasset betingelserne for dødelighed. Luft, ilt, vand, og en optimal afstand mellem Jorden og Solen tilladt os at overleve. Alt dette kan observeres i dagligdagen. Andre er blevet skjult, men er lige så vigtigt. Det er uregelmæssige vibrationer genereret af Jordens rotation, og også de forskellige frekvenser, der er spredt over hele kloden. Disse betingelser, og mange andre, er vigtige for den videre udvikling af mennesket på jorden. Dette forklarer også, hvorfor mennesker og vores krop kan tage nye terapeutiske metoder baseret på lysstråler eller vibrationer: Vi har i umindelige tider været udsat for fysiske stimuli og vores krop ved, hvordan man drage fordel af dem.

Hvad er effekten af ​​en kombination af varme og vibrationer (ANDULLATION)?

Vores sensorer giver os konstant information og hjælpe os med at bygge vores liv på jorden. En af vores styrker i denne henseende er vores evne til at absorbere stimuli i form af lys eller vibration. Selv om disse stimuli tilvejebragt i en bevidst måde, kan det øge produktionen af ​​celle energi (ATP). Det er en naturlig måde at få energi. En anden virkning af de mekaniske vibrationer er «overlappe signal». Via de sensoriske receptorer i huden omdanne vibrationerne til elektriske signaler. Disse stimuli «overlappe» Således signaler fra andre receptorer. Dette er, hvad der sker, når stimulus af smerte receptorer afbødes. En målrettet reduktion af hjernebølger til en anden frekvensområde kan også give afslapning. Ud over denne unikke teknologi skaber en følelse af varme, der trænger ind i dybet af huden. Varmen forbedrer helingsprocessen grund af udvidelsen blodkar. Dette øger blodgennemstrømningen til at stimulere industrien til cellevæv.

Fænomenet med stokastisk resonans: EFFEKTIV RANDOM PRINCIP

Kraftoverføring sker via frekvenserne af forskellige og fintunet serier, intensiteter og gentagelser. For kroppen, efter en tid, ikke at katalogisere stimuli som «bekendte», vibrationerne gennem uregelmæssig serie (stokastisk). Dette princip kaldes «stokastisk resonans». Ikke kun ændringen af ​​amplitude og frekvens sikrer effektiv energi, men også den mekaniske vibrerende stimulering af huden letter absorption. For at oprette en ekstra reserve af energi er nødvendig for at stimuli i sensorerne kontinuerligt gentages. Og så cirklen er lukket: Når mangel på energi og dårlig fungerende stofskifte gør kroppen kronisk syge er en rettet energi kombineret med en stimulering af stofskiftet er en ideel mulighed for at lette problemerne ved hjælp af velvære.