BRUGERE

JOAQUIM RODRIGUES

Profesjonell Syklist

«HHP bringer meg tilbake til den fysiske tilstanden jeg trenger på sykkelen min. Første gang jeg hørte om HHP var fra en god venn i Teknon Clinic. Jeg syntes så snart jeg prøvde HHP at den er veldig god. Jeg bruker HHP spesielt etter sykkel etapper for å forhindre lagring av væsker og mælkesyre i samarbeid med min massasje terapeut. Resultatene har en positiv effekt på ytelsen min. Bena mine er mindre slitne, og jeg går lettere enn før. Jeg anbefaler virkelig HHP»

ANGELIQUE KERBER

Profesjonell Tennis spiller fra Tyskland

«Jeg trener daglig to ganger om dagen, pluss cardio og deretter fysioterapi. Det er da i 5-6 timer om dagen. Regenerering er den viktigste fordi du ikke har mye tid, selv i mellom øktene må du kunne regenerere raskt. Jeg legger HHP inn i regenerering og det hjelper meg slappe av fysisk og psykisk. HHP terapi gjør at jeg kommer tilbake mye tidligere og gjenvinner styrken, som gjør at jeg regenerere meg mye raskere. Så jeg kan få full effekt på treningen et par timer etterpå. Jeg kan anbefale HHP fordi du kan regenerere mye raskere, du kommer også mye raskere tilbake fra daglig stress. Så jeg vil anbefale det til hver idrettsutøver og alle «normale» mennesker. Jeg vil definitivt si at det er et must å ha hjemme. Etter mine seiere er jeg tydelig oppbrukt, og mitt batteri er halvt tomt og da ser jeg frem til å legge med på HHP massasjen. Dette vil definitivt hjelpe meg til de neste oppgavene som venter på meg»

angerer-tobias-

TOBIAS ANGERER-

Profesjonell Tysk skiløper

«Hvis du trener hardt hver dag, reiser på mange konkurranser, som du må bruke HHP for å få hele kroppen til å slappe av. Så når jeg bruker Andu Home, har jeg alltid hatt en god følelse, godt restituert etterpå. Det var i min karriere, spesielt på slutten nå som jeg er eldre og har lagt merke til at øvelsen blir vanskeligere, så HHP er en god byggestein i treningen. Det hjelper meg, slik at jeg kan fortsette å gi resultatene hver dag. HHP kan jeg bare anbefale fordi jeg var i stand til å lære som en aktiv idrettsutøver hva det betyr å forkorte utvinningen, og jeg kan ha en vidunderlig karriere så lenge jeg bare holder meg sterk. Det som er viktig for meg i livet er selvfølgelig familien og at vi er sunne, lykkelige og bare ha et godt liv foran oss og det hjelper HHP oss med»

RAPPORT FRA OTTO BECKER

Internasjonal dressur rytter og trener

«Takk til dr. Noltings rykte og det faktum at jeg er åpen for innovasjon, bestemte jeg spontant å teste dette produktet. Jeg har nå brukt HHP massasjedekselet siden 2003. Suksessen er overbevisende i alle henseender. Massasje teppe har blitt et viktig tilbehør for alle hestene mine. Disse er i daglig bruk og spesielt under hesteshow»

Meredith-Michaels-Beerbaum_Referenz_BG1-300x200

MEREDITH MICHAELS-BEERBAUM

Profesjonell sprang rytter

Den første kvinnen som vant verdenscupen sammenlagt i spring, og dette er nå tre ganger. «Som en profesjonell sprangrytter har jeg problemer med ryggen min i mange år. Jeg har vært på jakt etter en løsning til en venn henviste meg til HHP og det var en stor hjelp for meg. Jeg bruker HHP daglig og på stevner. Siden jeg har brukt HHP, har mine ryggsmerter forbedret til nesten null. Jeg hadde også hatt akutt rygg problem på stævner, og da har jeg brukt HHP så jeg kunne ri den neste klassene, og det ville, tror jeg, har vært umulig uten HHP. Det er en utrolig hjelp for meg. Jeg kan bare anbefale HHP. Jeg tror at det er bra for alle!»

davis ferrer

DAVID FERRER

Proff tennisspiller

«HHP gjør veldig godt for meg siden jeg har senebetennelse i kneet og bruker det også mye til å komme tilbake i form etter hvert spill.
Jeg kan anbefale HHP for de store fordelene jeg får»

Fábio Coentrão

Profesjonell fotballspiller fro Real Madrid

 

«Som en internasjonal fotballspiller er jeg alltid ute etter å forbedre resultatet mitt. Av min fysioterapeut i Real Madrid, møtte jeg ANDUMEDIC. Systemet gjenoppliver min muskelmasse og avslapper kroppen min. Det beskytter også proaktivt mot nye skader. Spesielt etter harde treningsøkter er det avgjørende for meg å komme raskt tilbake i form og løse opp spenninger. Jeg anbefaler ANDUMEDIC fordi jeg har oppnådd meget gode resultater med systemet»

Dr. Angel Ruiz-Cotorro

Personlig lege til Rafael Nada 

 

Dr. Angel Ruiz-Cotorro har behandlet topp idrettsutøvere i mange år. Han bruker sin spesielle «boble kammer» for sine HHP andullation behandlinger, slik at hans pasienter kan slappe av og komme seg raskere. «Jeg er veldig fornøyd med resultatet av andulleringsterapi og det er mine klienter også».