EFFEKTEN AV HHP

Smertelinring

Kronisk smerte

HHP bidrar til å redusere smerte forårsaker forskjellige sykdommer som ryggsmerter, fibromyalgi, osteoartritt, gikt, skivebrokk- eller lumbago, blant andre, sykdommer som normalt forårsaker store smerter og innvirkning på livskvaliteten. HHP bidrar til å gjenopprette livskvaliteten ved å lindre smerte. Ved å anvende HHP behandlings programmer med jevne mellomrom og på lang sikt, er det mulig å hjelpe alle disse problemer. Ved bruk av tredimensjonale sirkulerende motorer  behandler HHP kun musklene og ikke skjelettet slik at opplevelsen er behagelig selv ved kroniske smerter.  Det er mange spesial lagete terapi programmer laget til ulike sykdommer og symptomer. Takket være positive stimuli og generering av endorfiner, kan du få tilbake livskvaliteten.

«Det er fantastisk! Jeg vet ikke hva min fremtiden vil bringe, men jeg er veldig spent. »
Margarita Toribio

Skarp smerte

Idag er det dessverre mange som lider av skarpe smerter. HHP gir ofte effektiv smertelindring i både akutte og kroniske tilstander. Gjennom stimulering av musklene, cellene og lymfene aktiveres blodsirkulasjonen og oxytocin frigjøres som er smertelindrende. Kombinasjonen av sirkulerende motorer og infrarøde lamper i HHP-systemet, gir musklene total avspenning.

Forebyggende tiltak

HHP er ikke bare nyttig mot eksisterende ubehag, men spiller også en viktig rolle som et tiltak for å hindre fremveksten av smerte. I hvert program basert på prinsippet med drift No. 1, oppnås det at cellene er aktivert for å produsere mer energi, og som et resultat av dette har en positiv effekt på organismen og den generelle helsetilstand. I tillegg sikrer HHP stimulering av lymfene som fjerner giftstoffer fra kroppen og beskytter mot mulige sykdommer. På denne måten får du mer vitalitet og et sterkt immunforsvar.

Ytelse

Varme

HHP kan også bli benyttet for å varme opp hele kroppen før en fysisk aktivitet, den øker blodsirkulasjonen og gir mer energi til cellene. Menneskekroppen kan ikke yte maksimalt før den er ordentlig varmet opp – så  HHP gir alternativet til oppvarming ved å reduseres risikoen for skader under selve oppvarmings økten. Ved bruk av 6 infrarøde lamper og 21 vibrasjonsmotorer sikrer du den sikreste og mest effektive opvarmingen av hele kroppen.

David Ferrer Prof Tenninspiller

«Bruke HHP før og etter hvert spill. Jeg anbefaler denne behandlingen fordi det hjelper meg komme seg raskere etter fysisk anstrengelse. »

 

Prestations Fremmende

Anvendelsen av HHP stimulerer cellene til å produsere mer energi. På den ene side er denne energi som kreves for å oppnå en høy grad av ytelse, og på den annen side, den har også en positiv innvirkning på funksjonen av organer, som er det viktigste kravet til top prestasjon. Bruk av HHP før ytelse gjør musklene, cellende og organene klar for å yte slik at treningen kan være effektiv samtidig som du sikrer deg mot skader. Bruk av HHP etter ytelse fjerner melkesyre, giftstoffer og restituerer musklene slik at kroppen blir mindre stiv og mindre slitasje iform av å fjerne melkesyren .

Restitusjon

De som vil nå høye nivåer av fysisk ytelse bør gi kroppen sin all den hjelp og kompensere for slitasjen som det utsettes for. Stor fysisk aktivitet fører til at musklene til å stivne og hindrer blodet fra å strømme riktig igjennom. Det er der HHP driftsprinsipper hjelper å aktivere blodtilførsel , avspenner musklene, fjerner melkesyre, fremmer sirkulasjon og aktiverer lymfesystemet. Hele denne prosessen sikrer optimal restitusjon av kroppen og forhindrer muskelstivhet. HHP har også smertelindrende effekt som hjelper kroppen både fysisk og psykisk og slappe av.

Velvære

Foryngelse

HHP utøve en positiv innvirkning på aldringsprosessen, det er en stor betydning for å stimulere kollagenproduksjonen, noe som er nesten over hele kroppen: bein, brusk, leddbånd, ledd, tenner, hud og mange andre områder. Dessuten er det en vesentlig komponent av bindevev som blant annet er å gi hud mildhet. Dermed er det lett å oppdage nivået av kollagen i huden . HHP celle energi produksjon sikrer produksjonen av kollagen av den energi som genereres. Tilsvarende aktivering av blodsirkulasjon og avslapping akselerere denne prosessen og forbedrer forbrenningen og avspenner kroppen. HHP øker metabolisme som bidrar også  regenerering av cellene. Siden muskel hardhet forårsaker også dannelsen av rynker, er det viktig å forhindre dette ved å slappe av i musklene.

Antistress

Stress er en vanskelig utfordring som vi står ovenfor daglig, som påvirker oss både fysisk og psykisk. Faktisk er det ikke uvanlig å bli «utbrent» på grunn av stress lidelse ifra negative spenninger i lengre perioder. Stress kan være forårsaket av flere faktorer. Bortsett fra ytre påvirkninger, som regel forårsaket av en belastning eller angst, særlig på arbeidsplassen, der det er forpliktelser til å håndtere dag etter dag.  Den måte vi håndtere disse problemene og forpliktelser på påvirker vårt spenningsnivået. HHP gir avslapping og hjelper oss står overfor hver dag balanserer ved å stimulere nervesystemet naturlig. Dermed reduserer stressnivået og dette vil igjen gi beskyttelse ifra stress symptomer.

Avslapping

Når du fysisk og mentalt slapper av, spiller musklene en svært viktig rolle. Fysisk slitasje og stress føre til at musklene til å binde og stivne, noe som kan løses ved bruk av HHP fordi det hjelper kroppen og sinnet inn i en tilstand av dyp avslapning å regenerere. Når kroppen slapper av i musklene er det lettere å slappe av psykisk, som fører til bedre konsentrasjon og bedre søvn. HHP har spesielle terapi programmer spesifikt som hjelper kroppen å slappe av, senker pulsen og løsner muskulaturen slik at blodsirkulasjonen stimuleres som fører til avslapping i hele kroppen.

Forme kroppen din

Metabolisme dvs de prosesser som er nødvendige for utførelse av kroppsfunksjoner er en faktor som påvirker vekten. Den oppfører seg forskjellig avhengig av personen, hvorfor noen har det lettere enn andre når det gjelder å gå ned i vekt. I dette aspekt stimulerer HHP metabolismen og har derfor en gunstig virkning på vekttap. På den ene side stimulerer den blodsirkulasjonen og således gjør det mulig for de nødvendige næringsstoffer for å bli absorbert og øker styrken, og dessuten  sikrer at lymfene drenerer avfall fra metabolsk prosessen. HHP terapi program spesifikt rettet mot stimulering av metabolisme, som akselereres ved anvendelsen.